Author Topic: Only first Object3D gets a name when loading multiple objects from .obj file  (Read 1349 times)

Offline erjott

  • byte
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Hi there,

I'm using jpct-ae to visualize .obj files which I exported from blender. That works quite well, even for big scenes. There's just one small issue when loading multiple Object3Ds from a single file: It seems that the Loader does only parse the name for the first object. The other ones are just called "_jpctXX".

I've attached my test files, this is the logcat output when loading them into jpct-ae:

Code: [Select]
11-14 12:46:31.346: I/jPCT-AE(14932): Loading file from InputStream
11-14 12:46:31.346: I/jPCT-AE(14932): Text file from InputStream loaded...206 bytes
11-14 12:46:31.346: I/jPCT-AE(14932): Processing new material Material!
11-14 12:46:31.346: I/jPCT-AE(14932): Loading file from InputStream
11-14 12:46:31.346: I/jPCT-AE(14932): Text file from InputStream loaded...1732 bytes
11-14 12:46:31.356: I/jPCT-AE(14932): Processing object from OBJ-file: Cone
11-14 12:46:31.356: I/jPCT-AE(14932): Object 'Cone_jPCT8' created using 14 polygons and 9 vertices.
11-14 12:46:31.356: I/jPCT-AE(14932): Processing object from OBJ-file:
11-14 12:46:31.356: I/jPCT-AE(14932): Object '_jPCT9' created using 28 polygons and 16 vertices.
11-14 12:46:31.356: I/jPCT-AE(14932): Processing object from OBJ-file:
11-14 12:46:31.356: I/jPCT-AE(14932): Object '_jPCT10' created using 12 polygons and 8 vertices.

What I would have expected is that the second object would be called "Cylinder_jPCT9" and the third one "Cube_jPCT10".

Can anyone confirm this behaviour? Maybe there's something wrong with my files? After all, there are a lot of things you can fine-tune when exporting from blender...

[attachment deleted by admin]

Offline EgonOlsen

  • Administrator
  • quad
  • *****
  • Posts: 11745
    • View Profile
    • http://www.jpct.net
Works fine in the desktop version. I'll give it a try in jPCT-AE later to see if there is any difference. Which version are you using?

Offline erjott

  • byte
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
I'm using the latest version, checksum of jpct_ae.jar matches with the one you can download here: http://www.jpct.de/download/net/jpct-ae.zip


Offline EgonOlsen

  • Administrator
  • quad
  • *****
  • Posts: 11745
    • View Profile
    • http://www.jpct.net
Here are the latest versions...
http://jpct.de/download/beta/jpct.jar
http://jpct.de/download/beta/jpct_ae.jar
Yes. And i've just updated the ae-beta with a version that fixes this bug in jPCT-AE. In jPCT, it was fixed already but i somehow forgot to do the merge.

Offline erjott

  • byte
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Thanks a lot, works just fine now!