Author Topic: weird problem  (Read 1538 times)

Offline Disastorm

  • long
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
weird problem
« on: April 08, 2012, 01:45:52 pm »
Hello, do you have any ideas as to why this flashing happens on my objects texture, like it flashes from bright to dark depending on camera angle.
Heres a video: http://www.youtube.com/watch?v=3YF4sRAGFR8

Thanks.

Offline EgonOlsen

  • Administrator
  • quad
  • *****
  • Posts: 11777
    • View Profile
    • http://www.jpct.net
Re: weird problem
« Reply #1 on: April 08, 2012, 05:38:08 pm »
I can't watch that video, it's set to private...

Offline Disastorm

  • long
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
Re: weird problem
« Reply #2 on: April 09, 2012, 12:49:58 am »
Hello try again, meant to set it to unlisted.

Offline Disastorm

  • long
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
Re: weird problem
« Reply #3 on: April 10, 2012, 07:55:10 pm »
I think I figured it out, I was sharing compiled data, so after disabling that its fixed.

Offline EgonOlsen

  • Administrator
  • quad
  • *****
  • Posts: 11777
    • View Profile
    • http://www.jpct.net
Re: weird problem
« Reply #4 on: April 10, 2012, 08:52:35 pm »
It should work with shareCompiledData too. Have you tried the latest beta (http://jpct.de/download/beta/jpct.jar)? I remember that i fixed a similar issue in it...

Offline Disastorm

  • long
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
Re: weird problem
« Reply #5 on: April 13, 2012, 10:48:56 am »
It should work with shareCompiledData too. Have you tried the latest beta (http://jpct.de/download/beta/jpct.jar)? I remember that i fixed a similar issue in it...
You are right it works now.  I was originally using 1.23.